Wednesday, 25 January 2012

Flashback balik waktu road to the run

Semua gamba ni dicuri dekat blog merahbiruuuu

thanks awak nadwaa si encik timun ~


Ich liebe Dich


star star star oh baby~



Ni waktu roadrun haritu,

kau tahu tak. banyak betul benda malang terjadi dekat aku, kena bekerjasama dengan cikgu yang macam @$%$^ lah, tapak tangan luka sebab buka botol air la, aku malas nak cerita pasal benda-benda malang ni.

Oleh kerana tahun ni tahun akhir, first time kut jaga dekat statistic. Aku sangat sukaa ~ ^^ Sebab aku pilih untuk jaga dekat L3. L3 ni budak lelaki form 1. Tahukah anda bahawa mereka sangat comel? Aku taktahu kenapa, bila berurusan dengan dorang, tahap kelembutan seorang wanita dalam diri aku bertambah (muntah gua -,-) Hanya dengan golongan macam dorang aku cakap lembut (ewah), sebab dorang comel. Budak perempuan tak comel. Budak lelaki tua pun tak comel.

Budak form 1 sebelah aku ni terkecualiii, sebab dia tidak menganggap aku seorang yang baik lagi sopan santun.


Oh yaa, lagu satu nak btau, rumah sukan aku, rumah Perdana yang colour biru umpama laut yang tenang tidak akan putus tu menang, tapi aku boleh pulak pakai baju putih, patutnyaa aku pakai baju rumah sukan T^T uhuk, tak dapat nak bangga diri :'(



Thursday, 19 January 2012

Saya sangat suka homework -___-


Sekarang aku rasa serabut.

Aku tak suka rasa camni :(

Aku selalu waktu malam baru nak buat homework then rasa ngantuk pastu terus tidur, then lepas bangun pagi, solat, siap pegi sekolah (aku tak reti bangun sebelum pukul 6). Entah bila agaknya aku nak study. Aku nak btau korang ni, dalam hidup, jangan sesekali menyesal dengan apa yang berlaku, sebab benda tu dah berlaku and apa yang kita buat pun takan ubah apa-apa yang dah jadi, so JANGAN MENYESAL pasal benda lepas. TAPI kita kena ambil pengajaran apa yang dah terjadi tu, yang lepas-lepas tu.

Aku pula seorang yang hidup penuh serabut kepala otak, selalu menyesal di kemudian hari.



Aku harap setiap hari lepas habis sekolah, dapat setelkan homework sebelum pegi tusyen atau lepas balik tusyen. Agar waktu malam waktu khas untuk si dia yang dicintai si bukuku si penku. Aku harap pasni aku dapat clearkan homework sebelum malam menjelma. Benci tau camni bila time malam kena buat homework belambak pastu ngantuk nak mampus pastu tido lambat pastu muka jadi lagi tua daripada usia (apekah?!)

Oh ya, lagu satu kan fanaa, time rehat, selain kau jalankan tugas kau menghalau semua budak form4 turun, then pastu kau senang-lenang duduk dekat kerusi guru beliau, daripada kau berangan atas kerusi tu, baiklah kau bawak kerja sekolah yang kau menyampah sangat nak hadap waktu malam tu.




p/s : kenapa ye orang yang kita tak suka sungguh-sungguh tu la yang nak sukaaa sangat kat kita, sedangkan orang yang kita suka tu, langsung tak mempunyai ciri yang dia suka kat kita jugak.


Saturday, 7 January 2012

Stop stop breaking my heart~~!


AMAIGAD!!


ini mv yang paling awesome sekali !

L.Joe, why u so handsome??!


WHO COULD SAY NO TO THIS BEAUTIFUL CREATURE T.T

L.Joe boleh masuk marathon kot,
banyak gila part lari.

Dan rooftop scene tu, terlalu sweet untuk budak bawah umur cam dorang T^T

L.Joe, my sepet forever~~!! ^^



p/s : seluar londeh -____-



Tuesday, 3 January 2012

Tujuh Belas


Selamat hari jadi kepada pakcik di atas,













Terima kasih dekat sesiapa yang hanta msg hari jadi, wishing me happy birthday dekat facebook, walaupun mungkin korang tersilap tekan atau copy paste je huruf 'HB' tu, pun aku hargai.


Esok start sekolah, budak tujuh belas tahun macam saya kena jadi pelajar yang lebih 'sedar' dalam kelas, fighting~!! ^^