Sunday, 20 August 2017

Love

Sejak pergi reunion sekolah waktu Hari Raya puasa haritu, mama selalu bercerita pasal zaman sekolah dia, pasal classmates dia waktu sekolah, semua benda kelakar dalam whatsapp group reunion dia, dia cerita. 

Tapi tak kelakar pun la sebenarnya.


Waktu dia excited bercerita tu, takde siapa pun dalam family aku yang beria tunjuk minat nak dengar.






Kecuali ayah aku. Dia gelak kuat gila dekat cerita mak aku yang tak kelakar pun.





Ain't love the sweetest thing??!!



or maybe memang kelakar tapi aku tak dapat relate dengan zaman dorang hihu